Acces pentru Toți la ONGFest 2014

Asociația Acces pentru toti va participa în perioada 1011 mai 2014 la Festivalul Național al Organizațiilor Neguvernamentale din România, ONGFest. Evenimentul este organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și se va desfășura în București, Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Program: Sâmbătă: 09:3022:00; Duminică: 09:3018:00.

 

sigla noua

ONGFest este organizat anual având ca scop creșterea numărului de cetățeni implicați activ în comunitate, dezvoltarea spiritului asociativ și creșterea implicării asociațiilor și fundațiilor din România în societate. Mai multe informații puteți regăsi accesând www.ongfest.ro

Evenimentul este un târg în aer liber care va fi promovat ca un mod interesant şi interactiv de petrecere a timpului liber, cu evenimente proprii: Expoziţii, spectacole de dans, concerte ale artiştilor în vogă, ateliere practice pentru copii şi adulţi, alături de seminarii și dezbateri publice.

Reprezentanții Acces pentru Toți așteaptă cu placere să interacționeze cu dvs. Printre activitățile asociației, se numără și:

Quilling

Scrie-ți ideea în 30 de secunde (participanții care doresc acest lucru, pot scrie, timp de 30 de secunde ideile/soluțiile lor cu privire la subiecte precum: Ce activități recomandați pentru tinerii absolvenți?; Cum poate fi îmbunătățit mijlocul de transport în comun pentru persoanele cu dizabilități?

50 tips & tricks despre cum pot persoanele dezavantajate să fie avantajate în piața muncii (or sa fie și interviuri înregistrate).

Expoziție (produsele asociației)

Site-ul asociației:www.ngoaccess.org

 

Pe curând!

 

7 Days of Trust

Today Is The Most Important Day of Your Life!

 

 

Advertisements