7 Days of Trust vă dorește un 2014 plin de încredere și curaj! La Mulți Ani!

new year

Sursă foto: www.hdwallpapersinn.com

Încrederea și Curajul pot aduce în viețile noastre optimism, relaxare, mulțumire, entuziasm și implicit performanță deoarece ne îndeamnă să nu renunțăm niciodată la obiectivele sau planurile noastre, indiferent de scuzele pe care le-am identifica, situațiile grele pe care le-am întâmpina sau lucrurile care ne-ar bloca.

Să fim încrezători tot timpul reprezintă, uneori, o provocare pe care o adresăm propriei noastre persoane astfel oferindu-ne șansa de a ne cunoaște mai bine comportamentul în situații care cer claritate, inteligență, improvizație sau adaptabilitate. De aceea, chiar și după evenimente sau întâmplări mai puțin reușite, să ne putem concentra în continuare pentru îndeplinirea propriilor obiective, necesită încredere. Cum putem să fim mereu încrezători? Gândindu-ne la alternative! Ceea ce aparent nu ne mulțumește are o rezolvare dacă gândim pragmatic prin planuri așternute pe hârtie, prin calcule și strategii, prin întrebări adresate persoanelor care pot lucra cu noi astfel încât să ne ajutăm unul pe celălalt. Dacă am văzut că nu am reușit să obținem sau să consolidăm un anumit lucru sau situație prin anumite metode, atunci analizăm ce alte alternative avem. Nu renunțăm niciodată!

Să fim curajosi presupune încredere în propria persoană cât și în fiecare zi din viața noastră. Fiecare zi în parte  ne învață ceva, este un profesor constant – uneori morocănos, alteori genial, surprinzător sau foarte strict – care dorește de la noi, printre altele, să fim constanți! Așadar, curajul presupune perseverență cât și planificarea acțiunilor sau apărarea propriilor drepturi și idealuri.

Mulțumim că ai fost în viața noastră 2013! Bine ai venit 2014!

 

Mihai Silviu Botezatu

7 Days of Trust

Astăzi este cea mai importantă zi din viața ta!

Advertisements