Munca la domiciliu pentru persoanele cu dizabilități – a doua parte

Asociația Acces pentru toți prezintă cel de-al doilea articol legat de  posibilitățile persoanelor cu dizabilități să lucreze de acasă (primul îl puteți regăsi accesând acest link: prima parte). Astfel sunt recomandate următoarele: 

Hobby. De exemplu, dacă ai o pasiune pentru crearea  obiectelor decorative, artistice sau de artizanat poți să începi a face din asta ocupația principală deoarece te poți promova  cu ușurință și câștiga ulterior un venit suplimentar. Un magazin online poate fi metoda prin care îți poți expune creațiile și în același timp oferi spre vânzare produsele.

IMG_0461 

Sursă foto: Acces pentru toți

Web Designer. Ca și web designer poți lucra cu ușurință de acasă, tot ce ai nevoie este un computer și o conexiune bună la Internet. Poate fi o muncă la domiciliu foarte plăcută, mai ales dacă deții cunoștințele necesare. Avantajul acestei ocupații este că nu necesită calificare și sunt disponibile nenumărate tutoriale gratuite care facilitează învățarea acestei meserii.

Contabilitate. Acest domeniu necesită calificare din start. Dacă ești o persoană calmă, atentă la detalii și cu puțină răbdare când realizezi sarcinile de lucru, atunci este job-ul ideal pentru tine. Există multe firme care au nevoie de serviciile unui contabil doar pentru câteva ore pe săptămână, așadar prin identificare mai multor clienți de acest fel  poți beneficia de un venit foarte atractiv.

Tricouri personalizate. Ca și designer de tricouri vei avea ocazia să îți folosești imaginația și mai ales să îți exprimi personalitatea. De asemenea poți lucra și în funcție de cerințele clienților prin inserarea unor mesaje sau imagini speciale și pe alte articole precum: umbrele, șepci, genți.

Completare sondaje online. Multe companii sunt în continuă căutare de personal dispus să completeze online formulare destinate sondării piețelor de desfacere. Pe scurt, te înscrii în baza de date a unei firme care face astfel de sondaje, le dai adresa de e-mail și, periodic, primești în ea chestionare pe care trebuie să le completezi.  În schimbul opiniei tale și cu puțină răbdare poți obține un profit semnificativ.

Traducător. Nu trebuie sa fii un traducător autorizat pentru a obține comenzi de traduceri, atâta timp cât ai recomandări bune și ești bilingv, poți deveni cu ușurință familiar cu acest domeniu și cu ajutorul unor programe speciale de traduceri. Ulterior, desigur, este recomandat să obții și autorizația de traducător. Poți să devii PFA dacă consideri că-ți va fi mai ușor.

 Sursă articol:

Echipa de voluntari Acces pentru toți

7 Days of  TrustAstăzi este cea mai importantă zi din viața ta!

Advertisements