Acces pentru toti a finalizat campania de fundraising (strangere de fonduri) destinata integrarii persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, desfasurata intre 19 si 20 iunie,  in incinta Metropolis Center, Bucuresti, cu sprijinul companiei Soravia Group

Au fost promovate produsele realizate manual, precum: Felicitari quilling, lumanari in forme de trandafir, inima, brad, piramida etc.

sigla noua

Printre reprezentantii asociatiei s-au numarat si persoane cu dizabilitati care au avut astfel sansa sa descrie celor care au achizitionat produse intreg procesul de fabricatie aferent acestora.

Prin intermediul campaniei, Acces pentru toti continua sa incurajeze valoarea adaugata pe care o poate aduce orice om in munca sa, indiferent de abilitatile sau dizabilitatile sale. Fiecare dintre noi este iscusit cu privire la un anumit domeniu de activitate, trebuie doar identificat care este acela.

Echipa Acces pentru toti multumeste personalului Metropolis Center si implicit companiei Soravia Group pentru oportunitatea oferita.

 

Silviu Botezatu,

Acces pentru toti

 

Advertisements