Asociatia ”Acces pentru Toti”, membra a grupului HRS, prin intermediul proiectului „ARTIst pentru o zi”, doreste sa sustina 100 de copii cu dizabilitati si familiile acestora  prin organizarea unui numar de patru ateliere de arta (pictura, origami, desen, quilling) in aer liber in parcul Herestrau, in lunile septembrie si octombrie 2012.

Un alt obiectiv important va fi identificarea si promovarea copiiilor cu dizabilitati ale caror fapte, idei si activitati, acum sau mai tarziu, pot contribui la imbunatatirea, cel putin din perspectiva morala, a societatii in care traim.  Proiectul a trecut de cele  2 etape  de selectie. Acum s-a ajuns la proba finala: Votarea online a proiectului.

Ce trebuie sa faceti?

1. Accesati  www.raiffeisencomunitati.ro;

2.  Intrati in sectiunea „Program de granturi”, inregistrati-va cu un cont nou (daca nu aveti deja) dupa care va logati.

3. Accesati „Click aici pentru a vota proiectul preferat” (se va deschide o harta)

4. Sub harta veti gasi optiunea sa vizualizati proiectele dintr-o anumita regiune. Selectati regiunea Bucuresti si apasati  butonul afiseaza.

5. Bifati proiectul  „ARTist pentru 1 zi!” si apasati butonul “Voteaza” (situat la finalul listei de proiecte)

Daca va face placere si doriti sa ajutati in continuare,  puteti transmite si cunostintelor dvs. acest e-mail

Rezultatul voturilor se actualizeaza automat, in timp real, si poate fi urmarit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/.

Va multumim pentru timpul si interesul acordat. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti pur si simplu sa ne contactati, asociatia va sta la dispozitiehttp://ngoaccess.ro/

Advertisements