Fie că ești absolvent de liceu sau facultate, fie că ai lucrat mult timp într-o firmă însă acum ești în căutarea unui loc de muncă, compania de recrutare și selecție de personal Human Respect Solutions (http://hr-specialists.eu), prin intermediul proiectului cofinanțat din fonduri europene, și anume Acces pentru toți, pe o piață a muncii incluzivă, încearcă să-ți ofere instrumente practice prin care îți poți crește șansele de a obține locul de muncă pe care îl dorești.

Cum mă poate ajuta compania Human Respect Solutions?

O să te ajute să fii mai descurcăreț în mediul profesional. Vei avea parte de o ședință de consiliere profesională gratuită. Aici o să poți consulta și analiza informații cu privire la piața muncii, interviuri de angajare, canale de comunicare și, pe parcursul ședinței o să te poți înregistra în baza de date a companiei Human Respect Solutions pentru oportunități profesionale de perspectivă – dat fiind faptul că HRS este implicată în multiple proiecte de recrutare.

Cât durează ședința?

Aproximativ două ore.

Care sunt condițiile de participare?

Trebuie să ai peste 18 ani, să nu ai un loc de muncă, însă să dorești să te angajezi.

Cum mă pot inscrie pentru a participa?

Preferabil trimite cv-ul tău la aceasta adresa de e-mail: s.botezatu@hr-social.com

Chiar dacă nu ai redactat un cv, poți să vii direct și să întrebi la recepție despre acest eveniment. Adresa o regăsești mai jos în acest anunț.

Când va avea loc ședința?

Joi, 24 noiembrie, începând cu ora 10:30.

Adresa?

Giurgiu, la Hotel Restaurant Sud.

Te așteptăm!

Advertisements