Fie că ești absolvent de liceu sau facultate, fie că ai lucrat mult timp într-o firmă însă acum ești în căutarea unui loc de muncă, compania de recrutare și selecție de personal Human Respect Solutions (http://hr-specialists.eu), prin intermediul proiectului european în care este angrenată, și anume Acces pentru toți, pe o piață a muncii incluzivă, încearcă să-ți ofere instrumente practice prin care îți poți crește șansele de a obține locul de muncă pe care îl dorești.

Cum mă poate ajuta compania Human Respect Solutions?

O să te ajute să fii mai descurcăreț în mediul profesional. Vei avea parte de o ședință de consiliere profesională gratuită. Aici o să poți consulta și analiza informații cu privire la piața muncii, interviuri de angajare, canale de comunicare și, pe parcursul ședinței o să te poți înregistra în baza de date a companiei Human Respect Solutions pentru oportunități profesionale de perspectivă – dat fiind faptul că HRS este implicată în multiple proiecte de recrutare.

Cât durează ședința?

Aproximativ două ore.

Care sunt condițiile de participare?

Trebuie să ai peste 18 ani, să nu ai un loc de muncă, însă să dorești să te angajezi.

Cum mă pot inscrie pentru a participa?

Trimite cv-ul tău la aceasta adresa de e-mail: s.botezatu@hr-social.com

Când va avea loc ședința?

Joi, 10 noiembrie, începând cu ora 16:00.

Adresa?

București, Strada Erou Iancu Nicolae nr. 82 A, Pipera-Voluntari.  Cel mai ușor mod de a ajunge este autobuzul 301 (îl poți lua de la Piața Romană sau Aviatorilor, apoi cobori la stația Jollie Ville – ultima stație de altfel – si îți vei continua drumul către sediul HRS. Vei trece de un centru medical si de un supermaket) – http://www.hr-specialists.eu/Contact-us.html

Te așteptăm!

 

Advertisements