Human Respect Solutions in parteneriat cu Asociatia Serviciul APEL ofera o sansa de cariera profesionala pentru maximum cinci persoane in domeniul resurselor umane si asistentei sociale. Astfel HRS, cu ocazia proiectului cofinantat din fonduri europene – Acces pentru toti, pe o piata a muncii incluziva, recruteaza studenti/absolventi de Psihologie, Sociologie, Asistenta Sociala, Stiintele Educatiei care sa lucreze in regim de voluntariat. Activitatea se va desfasura in: Bucuresti, Pipera.  Acestia, in functie de profilul lor, vor ocupa urmatoarele functii:

1. Consilier Resurse Umane. Printre responsabilitati se numara si: contactarea AJOFM-urilor, programari de interviuri, participare la sedintele de consiliere profesionala, suport administrativ, realizarea evaluarilor candidatilor, monitorizarea integrarii acestora pe piata muncii etc.

2. Asistent identificare si recrutare persoane cu dizabilitati. Printre responsabilitati se numara si: Identificarea persoanelor cu dizabilitati interesate sa participe la activitatile proiectului, organizarea sedintelor de consiliere vocationala, realizarea unei baza de date cu participanti, contactarea ong-urilor, promovarea activitatilor proiectului etc.

3. Asistent plasare pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati. Unele dintre responsabilitati: Identificarea potentialilor angajatori  interesati de angajarea persoanelor cu dizabilitati; Realizarea unei baza de date cu potentiali angajatori; Asistarea persoanele cu dizabilitati in identificarea locurilor de munca; Medierea relatiilor dintre persoanele cu dizabilitati si angajatori;  Promovarea activitatilor proiectului.

Fiecare functie in parte va fi oficial si legal recunoscuta intrucat se asigura contract de voluntariat conform cerintelor Uniunii Europene.  Totodata, prin intermediul contractului se asigura anumite beneficii precum: Decontarea transportului, colaborarea cu o echipa pasionata, unita si energica atat pe resurse umane si asistenta sociala cat si pe proiect european, acces la echipament informatic modern, telefon asigurat, participari la programe de training, eventuale deplasari in orasele din Romania, relationare .

HRS apara o lume profesionista in care fiecare persoana are sansa sa, in care economia nu mai reprezinta un vector de imbogatire doar pentru unii, ci un factor de progres pentru fiecare. Aceasta economie sociala este o realitate ce permite persoanelor care nu au mai lucrat de mult timp sa-si dezvolte competentele. 

Human Respect Solutions impreuna cu Asociatia Serviciul Apel deruleaza proiectul cofinantat din fonduri eurone Acces pentru toti, pe o piata a muncii incluziva. Scopul acestui proiect este imbunatatirea si dezvoltarea cadrului de cunoastere, organizare și functionare a proceselor de ocupare si angajare pe piata muncii a persoanelor ce apartin grupurilor vulnerabile, precum si promovarea activa a unor masuri optime destinate acestora, pentru integrarea sociala. Un alt obiectiv este atragerea de voluntari din randul studentilor Facultatilor de Psihologie, Sociologie, Asistenta Sociala, Stiintele Educatiei.

Surse de informare: http://hr-social.com

Cine este interesat de oportunitatile de cariera specificate in acest articol poate depune cv-ul la aceste adrese de e-mail: d.mazilu@hr-specialists.eu  si s.botezatu@hr-social.com sau silviu.botezatu@yahoo.com

Cu cat aplicati mai rapid cu atat va cresc sansele de a fi contactati in cel tarziu o zi de la data aplicarii.

Multumim!

Advertisements