Cum să ai întotdeauna dreptate

Autor: Hannes Stein

Suport/Format: 11×18 cm, broşată
Producător/Editor: Nemira
Colecţia: Bonton
An apariţie/ISBN: 2009/ 978-973-143-306-6
Durata/Conţinut: 288 pag.
CID: 0460005

 

Cartea pe care o ţii în mână, dragă cititorule şi stimată cititoare, este cel dintâi GHID DE CONVERSAŢIE care a ajuns pe piaţă – adică o lucrare în care se relatează, după ştiinţa şi credinţa autorului, opiniile care pot fi adoptate despre oricare subiect de pe lume. Pentru a le descoperi mai uşor, volumul este împărţit în cinci mari secţiuni, corespunzând marilor domenii de interes ale speciei umane, adică:
Structura cărţii este simplă. Pe o pagina găsiţi o părere, pe cea alăturată punctul de vedere opus: la pagina 41 sunt trecute toate argumentele în favoarea unui mod de viaţă vegetarian; la pagina 39 puteţi citi o pledoarie la fel de vehementă pentru alimentaţia cu carne. Un al doilea exemplu: la pagina 43 citiţi în ce fel Sean Connery va rămâne pentru eternitate adevăratul interpret al lui James Bond. La pagina 45, în schimb, vor avea parte de mulţumire cei care îl consideră pe Roger Moore cel mai bun 007 al tuturor timpurilor. Al treilea exemplu: La pagina 158 se discută în ce fel încălzirea globală a climei, provocată de om, este un fapt stiinţific demonstrat. La pagina 160 se argumentează convingător că încălzirea globală a climei, provocată de om, nu este decât ipoteza necoaptă a câtorva fosile ecologiste ţicnite.
Dar la ce bun? Şi în acest caz putem avea două pareri. Pe de o parte aş dori să vă ofer o imagine de ansamblu asupra celor ce se petrec în lumea conversaţiilor alese – după cum spuneam: asemănător cu programele de operă şi de teatru ori cu ghidurile turistice, care aduc venituri atât de importante librăriilor noastre. Mi se pare că apariţia cărţii umple un gol foarte vechi.

Puteţi comanda cartea consultând acest link: http://www.devadata.ro/carti/Cum-sa-ai-intotdeauna-dreptate_Hannes-Stein.php?pid=460005

Advertisements