PDL, un partid unit

Duminică, 21 noiembrie 2010, a avut loc reuniunea organizaţiei PDL Bucureşti. În cadrul acesteia, Anca Boagiu – Vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal (PDL) a declarat că partidul pe care îl reprezintă este unul unit şi că ideile dezirabile negative conform cărora există lupte în interiorul partidului se sting.

Anca Boagiu şi-a îndreptat atenţia spre conducerea PDL în momentul în care a menţionat că bucureştenii, moldovenii, ardelenii, transilvănenii, muntenii sunt împreună. Vicepreşedintele partidului a mai declarat că PDL va rămâne unit şi că va face ceea ce trebuie să facă.

Obiectivele din programul de guvernare vor fi atinse având în vedere că PDL va lucra ca o echipă, a lăsat să se înţeleagă Anca Boagiu.

În timpul reuniunii organizaţiei PDL Bucureşti şi-a exprimat opinia şi vicepreşedintele Gheorghe Flutur. Acesta din urmă a menţionat: “Îndemnul meu este la unitate”.

Concluzie: De solidaritate trebuie să fie vorba până la urmă, având în vedere disputele mai puţin plăcute la nivelul politicii interne. Poate acest îndemn la solidaritate poate fi aplicat în cadrul tuturor partidelor politice din România pentru ca acestea să lucreze ca o echipă şi obiectivele sociale să nu mai fie tărăgănate din cauza conflictelor politice interne.

 

Unde mai puteţi adresa comentarii în afară de acest blog? La adresa de e-mail: mihaisilviubotezatu@yahoo.com

Advertisements